Veelgestelde vragen

Hieronder vindt je antwoorden op vragen die we vaak krijgen. Staat je vraag er niet tussen of kom je er niet aan uit neem dan contact met ons op!

Het is mogelijk om zowel wekelijks als 4-wekelijks betaald te krijgen.

Nadat je werkweek afgelopen is, krijg je de week erna op donderdag betaald. Door storingen of buitenlandse banken kan soms de betaling pas op vrijdag te zien zijn.

BPF bouw pensioen voor vakkrachten in de CAO bouw en Infra. Stipp pensioen voor alle andere CAO’s.

ADV dagen bouw je op aan de hand van je CAO. De mogelijkheid is er om ADV op te sparen of elke week uit te laten betalen samen met je loon.

Als je onder de Bouw en Infra CAO valt en je hebt een bepaalde leeftijd bereikt heb je recht op extra ADV dagen.

ZZP’ers worden 14 dagen betaald nadat de factuur is verstuurd. Wij betalen ZZP’ers op de vrijdag.

Voor dringende zaken zijn wij altijd telefonisch of via WhatsApp te bereiken. Let op dat het reageren wat langzamer kan zijn dan normaal.

Dit kan via een foto via whatsApp naar je intercedent of via de mail naar info@www.bt-uitzendbureau.nl.

Na 2080 gewerkte uren kan een klant je kosteloos overnemen. Soms worden er afspraken gemaakt waardoor het al eerder kan.

Meld je altijd ziek bij jouw Intercedent en bij de opdrachtgever. Als ziekmeldingen niet door worden gegeven bij de intercendent kan het niet worden verwerkt. Meld je altijd dezelfde dag ziek.

In de maand juni.

BT Uitzendbureau werkt met het uren portaal van E UUR. Elke medewerker krijgt in dit software systeem een eigen portaal voorzien van een eigen wachtwoord. Hierin staan alle documenten die je nodig hebt, denk aan contract, loonstroken, jaaropgave etc. E-uur is te bereiken via onze website rechtsboven te klikken op ‘e-uur’.

Ja! We kijken naar je gemiddeld gewerkte uren van de afgelopen weken ervoor. Als de feestdag bijvoorbeeld op een woensdag valt, wordt er gekeken hoeveel uur er gemiddeld op de woensdag wordt gewerkt.

Zeker! 81% van onze werknemers krijgt na 1,5 jaar een contract bij onze opdrachtgever.

Ja dit kan! Neem contact op met je intercedent voor alle mogelijkheden.

Stuur ons dan een mail naar info@www.bt-uitzendbureau.nl en wij reageren hier binnen 1 werkdag op.