Uitzenden

Het uitzenden van personeel is onze grootste dienst, maar wat houdt uitzenden in? Bij uitzenden krijg je een contract van BT uitzendbureau en ga je aan de slag bij een van onze opdrachtgevers.

Wij zorgen er altijd voor dat je langdurig aan de slag kunt. Dit houdt in dat er een langdurig project is of dat je een vaste plek inneemt in een bedrijf. Mocht een project afgelopen zijn of er zijn andere omstandigheden waardoor het werk ophoudt, dan zorgen wij zo snel als mogelijk voor een nieuwe passende werkplek. Ons doel bij uitzenden is dan ook dat de medewerker tevreden is. Wij redeneren altijd vanuit de medewerker en niet vanuit het perspectief van de klant. Ben je niet tevreden? Dan lossen wij het op! Is het niet bij je huidige opdrachtgever, dan wel bij een andere. Ons doel is uiteindelijk om onze werknemers aan een vaste baan te helpen bij een opdrachtgever. Wij bieden dan ook de mogelijkheid: dat de klant na 2080 gewerkte uren de medewerker kosteloos een contract kan aanbieden.

Werving & Selectie

Voor bepaalde opdrachtgevers werken wij ook basis van Werving & Selectie, maar wat houdt Werving & Selectie in?

Bij Werving & Selectie wil onze opdrachtgever de kandidaat direct een contract aanbieden, maar vinden ze zelf niet de juiste kandidaat. Wij zoeken daarom de kandidaten en selecteren deze voor onze klant. Als na de sollicitatiegesprekken blijkt dat zowel de kandidaat als de opdrachtgever graag met elkaar aan de slag willen, dan krijgt de kandidaat direct een contract bij de klant.

ZZP bemiddeling

Voor mensen die een bedrijf hebben of liever niet in loondienst werken, bieden wij ZZP bemiddeling aan, maar houdt ZZP bemiddeling in?

Bij ZZP bemiddeling blijft u werken als zelfstandige, maar zorgen wij ervoor dat er zekerheid is van een vast aantal uur werk per week gekoppeld aan een bepaalde prijs. Wij zorgen voor een opdrachtgever met werk, dat past bij uw kennis en kunde. U hoeft alleen aan het eind van de week de factuur te sturen. Het tarief wordt afgesproken per gewerkt uur, dus niet per project of per meter. Het is niet mogelijk om na bepaalde tijd direct bij onze opdrachtgever te werken. Om via BT uitzendbureau te werken, dient u ingeschreven staan bij de KvK en een aansprakelijkheidsverzekering hebben. Voor ZZP’ers hebben wij een aparte BV genaamd BT Diensten B.V.

Buitenlands personeel

Het is ook mogelijk om met BT uitzendbureau te werken als u een inwoner bent van een ander EU land.

Voor mensen die geen woning hebben in Nederland kunnen wij een accommodatie regelen. In deze accommodatie kan zowel door de weeks als in het weekend worden verbleven. Wij hebben meerdere accomodaties in eigen beheer. Wij zorgen dat er een kamer is en deze hoeft nooit gedeeld te worden met andere werknemers. De accommodatie zal maximaal op 30 minuten rijden van het werkadres zijn.

Leerbaan zonder ervaring

Voor mensen die nog geen werkervaring hebben, maar een vak willen leren hebben wij leerbanen.

Dit kan als je een schoolverlater bent, maar ook als je van baan wil wisselen omdat bijvoorbeeld je huidige baan niet meer bevalt. Een leerbaan zonder ervaring is voor jong en oud, een goede dosis inzet is het enige wat verreist is.