De diensten die wij verlenen zijn uitzenden, detacheren, payroll en werving & selectie. Per situatie bekijken we samen met de klant welke dienst het meest passend is.

UITZENDEN

Het uitzenden van personeel houdt in dat u een arbeidskracht inhuurt via BT uitzendbureau. Een reden kan zijn, omdat u tijdelijk meer werk heeft of om uw personeelsbestand flexibel te houden.
Naast de werving verzorgen wij ook de contracten, de verloning van het personeel en zorgen wij dat alles volgens binnen de kaders van de wet verloopt. Bij het inlenen van uitzendkrachten hoeft u zich geen zorgen te maken over lopende contracten, ziekte en/of ontslag. Wij dragen het werkgeversrisico en u betaalt een vast tarief per gewerkt uur.

 

DETACHEREN

Het detacheren van personeel houdt in dat u een arbeidskracht inhuurt via BT uitzendbureau met als doel dat de medewerker na de gedetacheerde periode bij u in dienst treedt.

Voordat de medewerker aan de slag gaat, wordt een aantal gewerkte uren (meestal 1200 uur) afgesproken en vervolgens kan de medewerker kosteloos bij u in dienst treden. Tijdens de detacheringsperiode is BT uitzendbureau verantwoordelijk voor de contracten, verloning, afdrachten en de ziektekosten. Zijn er onvoorziene veranderingen of voldoet de gedetacheerde niet geheel aan de eisen, dan kan er worden gekozen om de detacheringsperiode te verlengen of om de medewerker geen contract aan te bieden.

WERVING & SELECTIE

Bij werving & selectie heeft u een vacature voor een vaste plek binnen uw bedrijf. BT uitzendbureau verzorgt de werving en de eerste selectie voor de vacature. Nadat er een of meerdere passende kandidaten zijn gevonden, worden deze bij u aangeboden. Waarna u de laatste beslissing maakt. Werving & selectie is bij BT uitzendbureau op no cure no pay basis, u hoeft alleen te betalen als de medewerker ook daadwerkelijk bij u in dienst treedt.

De kosten van werving & selectie zijn 18% van het jaarsalaris + vakantiegeld, afhankelijk van de opdracht en jaarsalaris kan dit bedrag afwijken.

 

PAYROLL

Het payrollen van een door u aangedragen medewerker houdt in dat BT uitzendbureau juridisch werkgever wordt. BT uitzendbureau verstrekt de medewerker een uitzendcontract. Wij verzorgen de contracten, verloning en dragen de premies en loonbelasting af. Verder verstrekken we de loonstroken en verwerken wij de ziek en beter meldingen. Een bijkomend voordeel van payroll is dat u vrij bent van de doorbetalingsplicht bij ziekte.

Goto Top

Recent News

Other News

The demo site does not allow user regstraion. However, to check the dashboard you can login to a demo account instead.

The page you are trying to access is protected and requires authentication, do you want to login to a demo account to access this page?

Close Notification
Note:

You are are not allowed to perform this action on demo site.